Friday, May 7, 2010




wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank

TQ Mimi
Ucapan to Mimi : TQ mimi...ni 1st award ak dpt...bkn sj nak TQ sbb kasi award,tp nak TQ laen2..ko phm punye....kiter kn xyah ceter panjang...tgk mata pon tau kite fikir ape kn.....huhu...
Perasaan: mi,aku suke kwn dgn ko.....ko kwn baek aku....xsabar nak jumpe ko....

Jawab soalan2 tag nie

ok mimi dh bising soh aku ambik award ni...hehe


1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
bile la aku bley kurus ni??haha...

2. Apakah nama samaran korang

Jeanet
MinMin

3. Berikan 5 orang yang anda sayang

Mama
Papa
Koko
Xiao Gu N her 2 naughty daughters
My Girlfriends n Boyfriends

4. Panggilan untuk si dia

Dia tu sape??ader byk Dia dlm hidup aku...maner satu??

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

Ni satu lg...ader jgk beberapa org yg istimewa dlm hidup aku...xkesah dorg bg aper...aku suke jer...serious~~

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

xder yg specific...
TP rajin2 la korg visit Happiness_is_Voyage....*wink wink*

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

semua blogger kt list aku...tlg la tag sendiri k...aku tgh busy nih...haha



ok aku nak lunch dh....arini x masak...mak yg masak...
aku??x relax jgk....
arini aku bwt jelly....
Kimi kali ni ader warna...pink color...haha



~full stop~


4 Comments:

  1. MK Kimi said...
    Jelly herba jgk ke yg pink kaler tu?
    nak2....
    MinMin said...
    kimi:
    bkn jelly herba...ni jelly biase...tp i letak mata kucing dlm de....huhu
    Nak??dtg la rumah i...haha
    mUTe said...
    promote blog sndiri ker? hahaha
    MinMin said...
    kerol:
    yala...kena la promote br org dtg...so ko senang2 dtg la Happiness_is_Voyage..nnt dpt byk happiness tau...hehe

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates